Bine ați venit!
skip to Main Content
0212401023 imenora@gmail.com Contul meu

Termeni si condiții

Termeni generali

Tipizate Express este denumirea comerciala a S.C. IMENORA CONSULTING S.R.L., persoana juridica cu sediul social in București, Str. Ursa Mică, nr. 8, sector 5 și sediul secundar în București, Șos. Colentina, nr. 436, sector 2 înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul nr. J40/21942/2005, având CUI RO 18256134 numită in continuare IMENORA CONSULTING.

Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți.

În calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului www.tipizate-express.ro, IMENORA CONSULTING își rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment conținutul acestuia, precum si Politica de confidențialitate, Termenii si condițiile de folosire, fără o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitați periodic aceasta secțiune pentru a verifica termenii si condițiile pe care ați agreat sa le respectați.

Drepturi de autor

Conținutul site-uluiwww.tipizate-express.ro este proprietatea SC IMENORA CONSULTING SRL.

IMENORA CONSULTING garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.tipizate-express.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii conferă dreptul de a descarcă sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei IMENORA CONSULTING fără acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC IMENORA CONSULTING SRL, sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificările si completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parțiala sau in întregime a site-ului este strict interzisa si se pedepsește conform legilor in vigoare privind protecția drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.

Sesizări

In cazul in care observați ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele recepționate sunt contrafăcute sau încalcă drepturi la marca, va rugam sa ne comunicați acest lucru pe adresa de e-mail: imenora@gmail.com. IMENORA CONSULTING va răspunde sesizării in maxim 2 zile lucrătoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de IMENORA CONSULTING exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletine informative periodice (de la care va puteți dezabona in orice moment daca nu sunteti de acord sa primiți in continuare acest gen de informații) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteți obligat sa furnizați datele personale, însă refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa IMENORA CONSULTING.

Beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul sa va opuneți prelucrării datelor personale si sa solicitați ștergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa către SC IMENORA CONSULTING SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC IMENORA CONSULTING SRL se obliga sa nu facă publice sau sa nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi. In cazul in care se va pune problema utilizării datelor dumneavoastră in scopul realizării unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

IMENORA CONSULTING nu trimite mesaje nesolicitate clienților săi. Orice mesaj periodic trimis conține datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renunțare la subscriere.

Politica de confidențialitate

Va invitam sa accesați, de asemenea, pagina Politica de confidențialitate care se aplica, vizitei dumneavoastră pe pagina noastră web.

Garanția produselor

Produsele comercializate de IMENORA CONSULTING nu sunt contrafăcute.

IMENORA CONSULTING garantează integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrării.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.tipizate-express.ro beneficiază de garanția legala de conformitate, care este de 24 luni in cazul produselor de folosința îndelungată.

Obligațiile de înregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizării serviciului, sunteți de acord sa furnizați informații adevărate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastră.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrării de produse către clienți persoane juridice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul României. In momentul livrării, o persoana cu vârsta de minim 18 ani, reprezentând persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Comenzile se vor livra și plăti utilizând modalitatea aleasă de dvs. la efectuarea comenzii. Livrarea se va face astfel:

  • pentru livrarea produselor comandate în municipiul București, în cazul comenzilor de peste 100 lei (fără T.V.A.), livrarea se efectuează gratuit la sediul firmei dvs., în cazul în care comandă dvs. este sub valoarea de 100 lei (fără T.V.A.), contravaloarea transportului este de 16 lei (fără T.V.A.).
  • pentru livrarea produselor comandate în afară municipiul București (în țară), costurile de transport sunt suportate de către client. Firma noastră colaborează cu firma de curierat FUN Courier. În același timp produsele pot fi expediate și prin intermediul curierului ales de dumneavoastră. Produsele se expediază la adresa indicată.

Termenul de livrare obișnuit al comenzilor lansate on-line se încadrează între 2 și 5 zile lucrătoare din momentul confirmării plații. În condiții speciale ne asumăm dreptul de a mari timpul de livrare anunțând clientul despre această. Termenul de livrare al comenzilor lansate la sediul firmei noastre se încadrează între 2 și 3 zile lucrătoare.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai după ce se face dovada plații către IMENORA CONSULTING.

Dacă optați pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastră se face prin intermediul NETOPIA mobilPay , iar IMENORA CONSULTING nu solicita și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care îl dețineți.

Conciliere

In cazul in care aveți o nemulțumire in legătură cu produsele sau serviciile oferite de IMENORA CONSULTING, va rugam sa ne adresați un e-mail pe adresa: imenora@gmail.com. Orice conflict apărut intre clienți si companie se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabila, prin înțelegere intre cele doua părți.  In cazul in care conflictul nu s-a soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecata române, conform legislației in vigoare.

Alți Termeni

Acești termeni si condiții reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră si IMENORA CONSULTING pentru utilizarea acestui site.

IMENORA CONSULTING verifică periodic exactitatea informațiilor de pe site, dar nu oferă nicio garanție, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind conținutul si disponibilitatea site-ului.

În cazul unei erori umane prin care prețul unui produs a fost introdus greșit in magazinul nostru online, nu suntem obligați sa furnizam respectivul produs la prețul greșit si va vom comunica acest lucru înainte de a livra comanda. In aceasta situație, va vom transmite noul preț al produsului, iar dumneavoastră veți decide daca doriți sau nu sa achiziționați produsul la prețul corect.

Fotografiile produselor afișate pe site au caracter informativ, iar prețul sau unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot exista erori de operare.

Back To Top