Bine ați venit!
skip to Main Content
0212401023 imenora@gmail.com Contul meu

Politica de confidențialitate

INFORMAȚII PRELIMINARE

INTRODUCERE

Îți mulțumim pentru interesul față de compania și produsele noastre. Când intri într-o relație de orice fel cu noi, ne încredințezi informațiile tale.
Scopul acestei Politici de confidențialitate este sa iți explice ce date prelucram, de ce le prelucram și ce facem cu ele. Îți luăm în serios confidențialitatea și nu vindem niciodată liste sau adrese de e-mail. Suntem conștienți ca informațiile personale iți aparțin, de aceea depunem toate eforturile sa le stocam în siguranță și sa le prelucram cu atenție. Nu oferim informații unor părți terțe fără a te informa. Aceste informații sunt importante. Speram sa le citești cu atenție. Nu luăm decizii automate, inclusiv crearea de profiluri cu impact semnificativ asupra ta.

ALTE SERVICII

Aceasta Politica de confidențialitate nu acoperă aplicațiile și site-urile altor terți la care poți ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Acest lucru excede controlului nostru. Te încurajăm sa examinezi Politica de confidențialitate de pe orice site și/sau aplicație înainte de a furniza date personale.

CINE SUNTEM NOI?

Tipizate Express este denumirea comercială a Societății IMENORA CONSULTING S.R.L., persoană juridică cu sediul social în București, Str. Ursa Mică, nr. 8, sector 5 și sediul secundar în București, Șos. Colentina, nr. 436, sector 2 înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul nr. J40/21942/2005, având CUI RO 18256134, numita în continuare IMENORA CONSULTING.
Potrivit legislației, compania noastră este operator de date cu caracter personal. Pentru ca datele tale sa fie prelucrate în siguranță, am depus toate eforturile sa implementăm măsuri rezonabile pentru a proteja informațiile tale personale.

CINE ESTI TU?

Potrivit legislației, tu, persoana fizica beneficiara a produselor noastre sau persoana aflata într-o relație de orice fel cu noi, ești o „persoană vizată”, adică o persoana fizica identificată sau identificabilă. Pentru a fi complet transparenți în privința prelucrării de date și pentru a-ți permite sa iți exerciți cu ușurință, în orice moment, drepturile, am implementat măsuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date și tu, persoana vizata.

ANGAJAMENTUL NOSTRU
   
Protecția informațiilor tale personale este foarte importanta pentru noi. De aceea, ne luam angajamentul să respectăm legislația națională și europeană privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) nr. 679/2016 si, în special, următoarele principii:

1. Legalitate, echitate și transparenta

Prelucrăm datele tale legal și corect. Suntem întotdeauna transparenți în privința informațiilor pe care utilizam, iar tu ești informat corespunzător.

2. Controlul iți aparține

In limitele legii, iți oferim posibilitatea de a examina, modifica, șterge datele personale pe care le-ai împărtășit cu noi și de a-ti exercita celelalte drepturi.

3. Integritatea datelor și limitarea scopului

Utilizam datele numai în scopurile descrise la momentul colectării sau în noi scopuri compatibile cu cele inițiale. În toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislația. Luam masuri rezonabile pentru a ne asigura ca datele personale sunt corecte, complete și actualizate.

4. Securitate

Am implementat masuri rezonabile de securitate și criptare, astfel încât sa iți protejam cât mai bine informațiile. Cu toate acestea, reține faptul ca niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură.

SCHIMBARI

Putem schimba aceasta Politica de confidențialitate în orice moment. Toate actualizările și modificările prezentei Politici sunt valabile imediat după notificare, pe care o vom realiza prin afișare pe site și/sau notificare pe e-mail.
 
INTREBARI și SOLICITARI

Daca ai întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau dorești să iți exerciți drepturile legale în legătura cu datele  pe care le deținem sau daca ai îngrijorări cu privire la modul în care tratam orice problemă de confidențialitate, ne poți scrie la adresa de e-mail: imenora@gmail.com.


INFORMATIILE TALE

CE FEL DE INFORMATII COLECTAM DESPRE TINE?
       
Când interacționezi în orice fel cu noi este posibil să ne dai sau să primim din alte surse informații incluzând:
–   Numele și prenumele;
–   Adresa de e-mail;
–   Profilul de socializare;
–   Interesele și preferințele;
–   Adresa;
–   Informații despre produsele și serviciile achiziționate;
–   Informații bancare.

Este posibil să colectam date prin module cookie sau alte tehnologii similare, incluzând:
–   Adresa IP;
–   Navigatorul de internet;
–   Anunțurile pe care ai dat click;
–   Locația;
–   Paginile web pe care le accesezi pe site-ul nostru.

DE CE COLECTAM ACESTE INFORMATII?

Colectam informațiile tale în scopuri determinate și legitime care includ, dar nu se limitează la următoarele:
–   în vederea încheierii sau executării unui contract dintre tine și noi;
(retine faptul că furnizarea informațiilor privind numele, prenumele și adresa de contact este obligatorie, în caz contrar nu iți putem livra bunurile)
–   Pentru a-ti răspunde la întrebări și solicitări;
–   în scop de marketing, însă doar în situația în care avem consimțământul tău prealabil;
–   Pentru a oferi și îmbunătăți serviciile și produsele pe care le oferim;
–   Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;
–   Pentru a iți oferi reclamă și conținut personalizat;
–   Pentru a ne apară împotriva atacurilor cibernetice;
–   Pentru crearea și/sau mentenanța conturilor;
–   Pentru a ne conforma legislației;
–   Pentru constatarea sau revendicarea unui drept în instanța.

CARE SUNT TEMEIURILE LEGALE PENTRU PRELUCRARE?

–   Ti-ai dat consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal
Retine ca iți poți retrage în orice moment consimțământul prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare („unsubscribe”) din fiecare e-mail sau prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail: imenora@gmail.com.

–   Prelucrarea este necesara pentru încheierea sau executarea unui contract intre tine și noi. Anumite informații, precum numele, prenumele și adresa de livrare sunt obligatorii pentru executarea contractului de vânzare dintre noi.

–   Prelucrarea este necesara în vederea îndeplinirii unei obligații legale
In anumite situații, prelucrarea datelor este necesara în vederea îndeplinirii unei obligații legale, ca de exemplu păstrarea facturilor timp de 10 ani.

CÂT TIMP STOCAM DATELE?

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 10 ani de la încetarea contractului sau ultima interacțiune cu noi. După încheierea perioadei, datele cu caracter personal vor fi distruse sau șterse din sistemele informatice sau transformate în date anonime pentru a fi utilizate în scopuri de cercetare științifica, istorica sau statistica.
Retine faptul ca în anumite situații expres reglementate, stocăm datele pe perioada care ne este impusa de lege.

CUM PARTAJAM INFORMATIILE TALE CU CEILALTI?

Putem dezvălui datele tale, respectând legea aplicabilă, furnizorilor de servicii, partenerilor de afaceri sau altor terți. Depunem în permanență eforturi rezonabile pentru a ne asigura că acești terți au implementate masuri adecvate de protecție și securitate. Cu acești terți avem clauze contractuale astfel încât datele tale sa fie protejate. Te vom informa cu privire la identitatea acestor companii înainte de transmitere sau într-un termen rezonabil și ne vom asigura ca orice transfer este legitim, având la baza consimțământul tău sau alt temei juridic.

De exemplu, am putea furniza datele tale către alte companii, precum furnizorii de servicii IT sau telecomunicații, contabilitate, servicii juridice și alți terți cu care avem o relație contractuală. Acești terți sunt selectați cu o grija deosebită astfel încât datele tale sa fie prelucrate doar în scopurile pe care noi le indicăm.

De asemenea, am putea partaja datele tale către parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu.
Deși puțin probabil, am putea vinde în viitor afacerea sau o parte a afacerii, situație care va include transferul datelor tale.

Putem transmite datele și altor părți având consimțământul sau potrivit instrucțiunilor tale.

Vom putea, de asemenea, furniza informațiile tale cu caracter personal și către parchet, politie, instanțele judecătorești și alte organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Ne vom asigura, în limite rezonabile, ca datele tale nu părăsesc Spațiul Economic European, însă, în măsura în care vom transfera date către state din afara SEE, ne vom asigura, în toate cazurile, ca transferurile sunt legitime, având la baza consimțământul tău explicit sau alt temei legal.

CARE SUNT DREPTURILE TALE?

–   Dreptul de retragere a consimțământului;
–   Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor tale;
–   Dreptul de acces asupra datelor;
–   Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete;
–   Dreptul de ștergere („dreptul de a fi uitat”);
–   Dreptul la restricționarea prelucrării;
–   Dreptul de a solicita transmiterea datele pe care le avem despre tine către alt operator;
–   Dreptul de a te opune prelucrării datelor;
–   Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri;
–   Dreptul de a te adresa justiției;
–   Dreptul de depune o plângere în fata unei Autorități de Supraveghere.

Te rugam sa reții că:

–   Îți poți retrage consimțământul pentru marketing direct în orice moment prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare din fiecare e-mail/sms sau alt mesaj electronic;
–   Daca vrei să iți exerciți drepturile, o poți face prin transmiterea unei cereri scrise, semnate și datate la adresa de e-mail: imenora@gmail.com;
–   Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Există excepții, de aceea fiecare cerere primită va fi analizată astfel încât să decidem dacă este întemeiată sau nu. În măsura în care cererea este întemeiată, îți vom facilita exercitarea drepturilor. Daca cererea este neîntemeiată, o vom respinge, însă te vom informa asupra motivelor refuzului și asupra drepturilor de a depune o plângere la Autoritatea de Supraveghere și de a te adresa justiției;

–   Vom încerca sa răspundem solicitării în termen de 30 de zile calendaristice. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit în funcție de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numărul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica într-un termen util.
–   Dacă, deși depunem toate eforturile, nu reușim să te identificăm, iar tu nu ne furnizezi informații suplimentare pentru a reuși să te identificăm, nu suntem obligați să dăm curs solicitării.

ÎNTREBĂRI, SOLICITĂRI ȘI EXERCITAREA DREPTURILOR

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor tale sau dorești să îți exerciți drepturile legale sau ai orice alta îngrijorare cu privire la confidențialitate, ne poți scrie la adresa de e-mail: imenora@gmail.com.

Îți mulțumim că ți-ai făcut timp să afli cum iți protejăm informațiile personale.

SUMARUL MOFICARILOR: conformarea cu cerințele Regulamentului UE 2016/679

Back To Top